Smaller Font Default Font Larger Font

Permanentie


24h/24h  -  7dagen op 7
TEL: 011/43.26.01

  • header2.jpg
  • header3.jpg
  • header4.jpg

U bent hier:

Dr. Tom Frederix

Dr. Tom Frederix

Tom Frederix is afgestudeerd aan de Universiteit Gent in 1999. Na 1 jaar buitenlandse ervaring opgedaan te hebben in Los Angeles (Jansen Animal Hospital, Torrance, CA) is hij samen beginnen te werken met Dr. Willem Coenen en heeft hij samen de praktijk uitgebouwd.

Bijzondere interesse gaat uit naar Orthopedie: meerdere congressen in binnen en buitenland en naar Neurologie en Neurochirurgie: 3 jarige opleiding aan de Europese school in Bern. Tevens is hij lid van de Vlaamse werkgroep voor Neurologie.

Dr. Willem Coenen

Dr. Willem Coenen

Dr. Willem Coenen studeerde af te Gent in 1987 en kan dus buigen op een jarenlange ervaring die onderbouwd werd door enthousiaste deelname aan ontelbare bijscholingen.

Na een bijkomende all-round training in de behandeling van kleine huisdieren hond en kat, aan de universiteit van Gent, specialiseerde hij zich, in binnen en buitenland, in de voortplanting van hond en kat.

Dr. Gerry Frans

Dr. Gerry Frans

Sinds dierenarts Gerry Frans afstudeerde in 1999, was hij tewerkgesteld in meerdere groepspraktijken in het Vlaamse land. Zijn interesses voor dieren is breed, zowel knaagdieren als kleine herkauwers, honden en katten kunnen hem bekoren. Hij houdt zich vooral bezig op vlak van dermatologie (huidonderzoek), cytologie (cellenonderzoek) en ophtalmologie (oogonderzoek). Een nieuwe streek, nieuwe collega’s en nieuwe klanten en patiënten zorgen voor een nieuwe uitdaging waar hij zich ten volle voor gaat inzetten.

Dr. Tom Frederix

Dr. Tom Frederix

Eventuele tekst.

Dr. Willem Coenen

Dr. Willem Coenen

Eventuele tekst.

Dr. Gerry Frans

Dr. Gerry Frans

Eventuele tekst.